Renskavsrulle med mandelpotatis

Serverar: 4 portioner

Jättegod

Ingredienser

  • 400 g renskav
  • 1 liten gul lök, finhackad
  • 1 msk smör
  • 2 msk grädde
  • Salt och svartpeppar
  • 4 stora tunnbröd
  • 8 mandelpotatisar, skalade och kokta
  • Några salladsblad av valfri sort
  • Instruktioner

    1. Stek renskav och lök i smör i ca 5 minuter. Tillsätt grädden och låt koka tills köttet känns mört. Smaka av med salt och svartpeppar.
    2. Lägg ut tunnbröden på en arbetsbänk. Krossa mandelpotatisen över bröden, lägg på sallad och fördela renskavsröran. Rulla ihop, toppa med lite lingon och servera direkt.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben