Vispa äggvitorna hårt. Tillsätt socker och vispa tills marängen blir blank. Vänd ner Rice Crispies, rör försiktigt. Bred ut på en plåt med bakpapper. Grädda 125 grader i 60 min. nederst i ugnen. Dela marängen i två delar.
Koka ihop vatten och mjöl. Vispa kraftigt. Ta kastrullen från värmen. Tillsätt margarin, socker och äggulor. Vispa till en kräm. Låt svalna. Bred på krämen på den ena marängen. Vispa grädden och bred över. Lägg på den andra marängen. Garnera gärna med frukt eller bär.
Jag har testat den, mmmmm gott. Men jag hade problem att få loss den hel från bakplåtspappret. Har du något tips?
finns det möjligen en bild på tårtan? Är nyfiken på om det är samma tårta jag åt för några månader sen :)
Gör den på kvällen och lämna på eftervärme i ugnen under natten . Ibland blir det också svårt att få loss om man vispat för lite .