Serverar: 8-10 portioner
Tid: 15 minuter
Otroligt enkelt att göra och väldigt gott!
1. Klä en form (30 x 20 cm) med bakplåtspapper. 2. Lägg rice crispies och kakao i en skål och blanda väl. Smält smör och choklad i en liten kastrull på svag värme. Ta kastrullen från värmen och tillsätt marsmallowsen. Rör om med en träslev tills marshmallowsen har smält och häll sedan blandningen i skålen med rice crispies och kakao och blanda väl. 3. Häll smeten i formen och bred ut den jämnt. Låt den svalna innan du ställer in den i kylskåpet 1 timme. Skär upp kakan i rutor.
Åh så goda dom var. skall ta med mig dom till "tjejerna på jobbet" i morgon. så lätta att göra när man blir sugen. du får en 4 av mig kram från Siv
Vad kul att du gillade dom!:D
Sådär, får jag nog säga... inte riktigt min smak... tyvärr
Hejsan måste man ha i marshmallowsen? för att jag får inte äta det, finns det något annat man kan ta istället?
Ser ut som dom hör är gjorda med puffat ris, inte rice crispis.