Sega chokladrutor

Choklad!

Ingredienser

  • 100 g smör eller margarin
  • 2 ägg
  • 3 dl strösocker
  • 1 ½ dl vetemjöl
  • 4 msk kakao
  • 1 ½ tsk vaniljsocker
  • 2 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    1. Smörj och bröa en ugnsform med måtten 20x25 cm.
    2. Smält smöret på svag värme. Vispa ägg och socker pösigt och rör ner det smälta smöret. Blanda mjölet med kakao, vaniljsocker och bakpulver. Rör försiktigt ner blandningen i äggsmeten.
    3. Häll smeten i formen och grädda 35 minuter i 150°C.

    Liknande recept

    4.8
    1 h 10 min
    9
    6

    Kommentarer (1)

    maydjej 26 januari 2008

    bakade "rutorna" igår, men hackade ner mörkchokladbitar och daim och åt som en kladdkaka... mycket gott - en favorit

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben