Enkel och god middagsrätt.
Ingredienser
1/2 blomkålshuvud
1 gul lök
1 msk olja
200 g köttfärs
1 röd paprika
2 salladslökar
2 port kokt ris
1 msk riven ingefära
4 msk teriyakisås
Salt
Peppar
Instruktioner
- Dela blomkålen i små buketter. Skala, dela och skiva löken. Fräs blomkål och lök mjuka i olja. Ta upp ur pannan.
- Fräs färsen smulig. Dela, kärna ur och strimla paprikan och skiva salladslöken.
Rör ner paprikan och salladslöken i färsen tillsammans med ris och blomkål. Smaksätt med riven ingefära, teriyakisås, salt och peppar.
Låt allt bli varmt och servera med extra teriyakisås vid sidan av.
Liknande recept
Kommentarer (1)
Relaterade Artiklar
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...
Mycket god och välsmakande. Jag hotade till den lite med chiliflakes. Perfekt om man har ris över.