Rödvit Kycklingwrap

Denna kycklingwrap serveras på Guldfågeln Arena, därav namnet Rödvit. Där serveras den kall med det går alltid att värma på kycklingen i stekpannan och lägga i den varm.

Ingredienser

  • 400 g Guldfågelns tacokyckling
  • 100 g ruccola
  • 4 rektangulära mjuka tunnbröd
  • Sås
  • 2 dl ajvar relish, mild
  • ½ dl krossad tomat
  • 2 msk farinsocker
  • 2 msk pressad chili
  • 1 msk pressad vitlök
  • 4 msk balsamvinäger
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Rör ihop alla ingredienser till såsen. Smaka av med salt och vitpeppar.
    2. Fyll tunnbröden med ruccola kall eller varm tacokyckling samt såsen och rulla ihop.
    3. Rulla gärna in wrapen i smörgåspapper så går det lättare att hålla när man äter.

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    4
    5

    Kommentarer (1)

    wildlife 13 augusti 2011

    Och vad är pressad chili?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben