Roséfilé

Serverar: 4 portioner

Detta är ett av min mammas favorit recept.

Ingredienser

  • 600g fläskfilé
  • 1 msk matfett
  • salt, peppar
  • 1 gul lök
  • 2 dl créme fraiche
  • 2 dl vatten
  • 1 msk kalvfond
  • 2 msk chilisås
  • 1 tsk worcestersås
  • 1 tsk soja
  • 1-2 tsk krossad rosépeppar
  • Instruktioner

    1. Putsa och skiva köttet. Bryn i matfett och krydda med salt och peppar.
    2. Skala och hacka löken och ner bland köttet.
    3. Tillsätt créme fraiche, vatten, fond, chilisås, worcestersås, soja och rossad rosépeppar.
    4. Låt småkoka i 15 minuter. Serveras till kokt potatis.

    Liknande recept

    4.5
    25 min
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben