Roséfilé
Serverar:
4 portioner
Detta är ett av min mammas favorit recept.
Ingredienser
600g fläskfilé
1 msk matfett
salt, peppar
1 gul lök
2 dl créme fraiche
2 dl vatten
1 msk kalvfond
2 msk chilisås
1 tsk worcestersås
1 tsk soja
1-2 tsk krossad rosépeppar
Instruktioner
Putsa och skiva köttet. Bryn i matfett och krydda med salt och peppar.
Skala och hacka löken och ner bland köttet.
Tillsätt créme fraiche, vatten, fond, chilisås, worcestersås, soja och rossad rosépeppar.
Låt småkoka i 15 minuter. Serveras till kokt potatis.
Liknande recept
Roséfilé
4.5
25 min
4
Rosèfile med dragon
4
Roséfile i gräddig parmesansås
45 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!