Rosmarinrostad potatissallad

Serverar: 4 portioner

Jättegott till chèvre eller grillat kött tillsammans med en kall sås.

Ingredienser

  • 800 g färskpotatis
  • 6 späda morötter
  • 3 rödlökar
  • 2 kvistar rosmarin
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 msk olivolja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175°. Skölj och skrubba potatisen och morötterna, dela på mitten. Lägg över i en ugnsform. Skala och klyfta löken. Finhacka rosmarinen och skiva vitlöken tunt.
    2. Blanda ner lök, rosmarin och vitlök bland potatisen och morötterna. Ringla över olivoljan, salta och peppra. Rosta i ugnen i ca 20 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben