Rostad och marinerad paprika á la Roggan

Serverar: 4-8 portioner

Gott till buffén eller som tillbehör till grillat.

Ingredienser

  • 5 röda paprikor
  • 2 msk italiensk salladskrydda
  • 1 msk torkad timjan
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 2 tsk kött- och grillkrydda Knorr
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 msk sirap
  • 2-3 msk balsamvinäger
  • 5-6 msk olivolja
  • Instruktioner

    Rosta paprikan i 250 grader tills den börjar bli svart. Lägg paprikan i en plastpåse. Låt vila tills den svalnat lite. Rensa paprikan från kärnor och dra av skinnet. Dela den i stora bitar. Blanda övriga ingredienser och häll över paprikan. Låt den marineras över natten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben