En smak- och färgrik kycklingrätt.
En given succé för alla kycklingälskare.
Köttet blir väldigt mört och saftigt.
Ingredienser
6 kycklingfiléer
Salt
Grovmalen svartpepppar
Curry
Paprikapulver
Smör
Citron, saften
Ca 3/4 gul pakrika, hackad
Ca 3/4 röd paprika, hackad
Ca ½ rödlök, hackad
Knappt en burk kapris
1 röd chili
Marinad
½ dl pressad citronsaft
1 dl rapsolja
½ dl olivolja
Ca 4 msk persilja, hackad
När jag bjöd på denna marinerade kycklingfilé så fick jag väldigt mycket beröm från både barn och vuxna. Köttet blir verkligen saftigt och mört. Jag serverade egengjord potatissallad, tomat/mozzarellasallad och jordnötter till.
Jag har inte hunnit laga denna rätt ännu, men efter att jag läst ingredienserna, o med den erfarenhet jag har av dina tidigare recept, tvekar jag inte att ge ett betyg (in blanco) du får en femma, jag har aldrig förut blivit besviken på dina recept. Blir det inte bra, är det pga mina små misstag i köket, ha ha. Lennart.
Denna ska bli veckans planering..Jag blandar detta med någon god pasta, serverar vitlöks Ciabatta till detta..Mums..