Rostad potatissallad

Serverar: 10 portioner

Gott till grillat.

Ingredienser

  • 1 1/2 kg delikatesspotatis eller
  • små potatisar
  • 3 msk smör eller rapsolja
  • 1 msk gourmetsalt
  • 5 salladslökar
  • 100 g rucolasallad
  • Dressing
  • 2 dl Arla Köket matyoghurt
  • 2 tsk herbes de Provence
  • 2 krm salt
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225°. Dela potatisen och lägg den i en långpanna. Ringla över smör-&rapsolja, rör om och strö över salt. Stek i mitten av ugnen ca 30 min. Strimla salladslökarna. Blanda dressingen. Låt potatisen svalna. Blanda potatis, salladslök och rucola. Ringla över dressingen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben