Rostad potatissallad

Serverar: 6 portioner

Baka potatisen i ugnen, när den är färdig blanda i sugar snaps och gula körsbärstomater direkt i långpannan. Det blir en god potatissallad exempelvis till kyckling.

Ingredienser

  • 1 kg delikatesspotatis
  • Salt
  • Peppar
  • ½ dl färsk timjan
  • 2 msk olivolja
  • 150 g sugar snaps
  • 200 g gula körsbärstomater
  • 1 kruka romansallad
  • Instruktioner

    1. Tvätta potatisen och dela stora potatisar. Blanda runt potatisen med salt, peppar, timjan och olja på en plåt med bakplåtspapper. Baka i ugnen i ca 30 minuter tills potatisen är klar och fått fin färg.
    2. Rensa sugar snaps och koka dem i saltat vatten i ett par minuter. Dela tomaterna och blanda dem med potatis, sugar snaps och sallad.
    3. Gott till både kyckling och olika slags kötträtter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben