Rotsakspytt med köttfärs

Serverar: 4 portioner

Här passar alla rotfrukter, prova gärna kålrot och persiljerot. Vill du ha vegetarisk pytt, välj quornfärs.

Ingredienser

  • 8 st potatisar
  • 2 st morötter
  • 2 st lökar, gula
  • 3 msk hp-sås
  • 1 tsk salt
  • 3 msk smör
  • 400 g nötfärs
  • 4 st ägg
  • Instruktioner

    1. Skala och skär potatis, morot och lök i tärningar. Blanda med HP-sås och salt. Stek grönsakerna i smöret i en panna tillsammans med färsen. Stek äggen och servera till pytten. Servera med HP-sås.
    2. Cirka 378 kcal per portion: 13 g fett, 30 g protein, 35 g kolhydrater.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben