Skall snart testas då kokos och choklad är några av favoriterna här hemma
Ingredienser
Ingredienser
(för långpanna 40x30cm)
4 ägg
4 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk salt
2 tsk vaniljsocker
5 msk kakao
150 g smält smör
Vispa ägg och socker, blanda i övriga ingredienser. Grädda 10 min i 200°C
Toscasmet
4 dl kokosflingor
2 dl strösocker
1 dl ljus sirap
1½ dl matlagningsgrädde
50g smält smör
Blanda och koka i 5 minuter, bred på kakan och grädda i 10 min. Skär i bitar när kakan svalnat något
Instruktioner
Blanda och koka i 5 minuter, bred på kakan och grädda i 10 min. Skär i bitar när kakan svalnat något.
Liknande recept
Kommentarer (1)
Bakade Ryttarkaka igår. De blev riktigt goda och jag ska sälja dem ikväll på min klass musikcafé. Vi får se vad föräldrarna tycker om dem :) Bra recept, men jag vill klaga på anvisningarna, dem kunde varit betydligt bättre! Men en 4:a blir det ändå i betyg :)