Saffransfisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

En gul läcker fiskrätt

Ingredienser

  • 4 pangasius filler eller annan vit fisk
  • 3 dl oatly havregrädde
  • ½ paket saffran
  • 1 krm paprikapulver
  • 1 tsk torkad dragon
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    Lägg den frusna fisken i en trång smord ungsform (brödformen tog jag). Blanda grädden, saffran, paprika, smulad dragon, salt och peppar i en kastrull och koka upp. Häll blandningen över fisken. Sätt formen i nedre delen av ugnen och tillag i 40 minuter. Servera med kokt potatis

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    frufogelberg 31 maj 2009

    Bra att få ett recept .... har en svärsotter som är lactosintolerant. Havregrädden verkar funka. Har lagat detta ur Annas gröna kokbok men då är det med /matlagnings/kaffe-grädde och med frusen torsk. ska prova detta också.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben