Saffransskorpor - glutenfria

Tid: 15 minuter

Lätta att göra och otroligt möra

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 0,5 g saffran
  • 1 msk vaniljsocker
  • 100 gr rumsvarmt smör/margarin
  • 1 dl strösocker
  • 100-150 g hackade mandlar o nötter
  • 6-6,5 dl glutenfritt mjöl (Finax)
  • 2 msk psylliumskal
  • 1,5 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    Vispa ägg o saffran därefter vispas smöret och strösockret till det blivit en jämn smet. Blanda sedan ned de övriga ingredienserna. Ugn 200 grader ca 12-15 min Formas till längder. Prova först en liten bit o grädda för att se hur de flyter ut och om det behövs mer mjöl. Skär i sneda skivor medan de ännu är varma

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    55
    21
    4.8
    30 min
    30
    4
    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben