Sallad med vattenmelon, fetaost och apelsinvinägrett

Serverar: 4 portioner

En fräsch sallad. Uppfriskande med vattenmelon och fetaost, gott till grillat kött, gärna kompletterad med en kall fetaostsås.

Ingredienser

  • 200 g vattenmelonkött, ca ½ liten melon, tärnad
  • 150 g fetaost i tärningar
  • ½ kruka mynta
  • 1 ask/påse ruccolablad
  • 1 valfritt salladshuvud
  • Dressing
  • 1 msk pressad apelsin
  • 1 msk pressad citron
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 3 msk olja
  • ½ msk flytande honung
  • 1 tsk dijonsenap
  • Instruktioner

    1. Riv salladsbladen i bitar och blanda alla övriga ingredienser till salladen.
    2. Vispa ihop dressingen och vänd ner den i salladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben