Sega choklad och nötrutor

Säger bara gott-gotti-gott-gott :)

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 100 g mjukt smör eller margarin
  • 75 g vetemjöl (ca 1¼ dl )
  • 1 krm bakpulver
  • ½ tsk vaniljsocker
  • 100 g smält blockchoklad
  • 1 dl nötter grovt hackade
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg, socker och smör. Tillsätt mjölet blandat med bakpulver och vaniljsocker. Rör ned den smälta chokladen och de hackade nötterna. Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna 20x30 cm. Grädda i 175° 20 25 minuter.
    2. Låt kakan kallna och skär den sedan i bitar.

    Liknande recept

    4.8
    1 h 10 min
    9
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben