Ugn 175 grader.
Smörj och bröa formen.
Smält fettet och häll i mjölken, den kan gärna bli varm.
Vispa ägg och socker pösigt med elvisp.
Tillsätt vätskan, vaniljsocker och till sist mjölet blandat med bakpulvret. Blanda väl.
Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 35-40 minuter.
Stjälp upp kakan på en tallrik och låt den svalna något innan glasyr läggs på.
Glasyr:
Smält smöret i en kastrull, häll i socker och vaniljsocker och låt det smälta ihop med smöret. Låt smeten koka ihop tills den blir lite som "karamell".
Ta kastrullen från plattan och häll i en äggula och rör om "snabbt".
Bred glasyren på kakan och strö sedan över kokosflingor.
JÄTTEGOD OCH SAFTIG " MUMS"TACK FÖR RECEPTET"ÄLSKAR NÅN SOCKERKAKA SÅ TESTA DETTA (=