Ett gott sätt att äta shiratakinudlar.
Lagt till vikt för nudlarna och rättat stavfel.
Ingredienser
1 pkt(200 g)shiratakinudlar
2 dl milda mat
1 msk philadelphia
100 g champinjoner
75 g bönor kokta
Salt
Vitpeppar
Muskotnöt malen
Grillkrydda
Instruktioner
Klipp upp paketet med shiratakinudlar och häll över dem i en sil. Skölj i ca 5 minuter, rör runt till och från.
Krama ur så mycket vatten ur nudlarna som du kan, lägg gärna upp på papper eller en duk och få så torra som möjligt.
Torrosta nudlarna någon minut i en stekpanna och krydda med grillkrydda. Lägg nudlarna i en skål så länge.
Stek champinjonerna mjuka, häll i bönor av någon sort som du tycker om(jag använde kidneybönor som är lite söta), milda och philadelphia.
Tillsätt salt, peppar och muskornöt och låt koka ihop i ca 5-10 min.
När såsen har blivit lite grötig häll den över shiratakinudlarna och blanda lite lätt så att nudlarna blir varma.. Ät!