Sill med citron och pepparrot

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 2 dagar

Serverades till påsk 2011.

Ingredienser

  • 2 burkar 5-minuterssill, à 420g
  • 1 ekologisk citron
  • 3 cm pepparrot
  • 10 kryddpepparkorn
  • 10 kryddnejlikor
  • 3 dl vatten
  • 1 dl ättiksprit
  • 3½ dl strösocker
  • Instruktioner

    Koka upp vatten, socker, kryddor och ättiksprit och låt svalna. Torka av sillen och skär i bitar. Tvätta citronen och skiva tunt. Skala pepparroten och skiva även den tunt. Varva sill, citron, pepparrot och kryddlag i en ren burk. Häll på all lag. Låt stå kallt 1-2 dygn innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben