Sill med pepparrot och västerbottensost

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 10 minuter

För den som vill ha lite mera sting i sillen.

Ingredienser

  • 250 g löksill
  • 200 g crème fraiche
  • 1,5 dl västerbottenost
  • 1 - 1 1/2 msk färsk pepparrot
  • 1 tsk senap
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Börja med att ta upp sillen ur lagen, låt rinna av medan du förbereder resten.
    2. Riv västerbottenosten samt pepparroten. Blanda detta i en bunke tillsammans med crème fraiche, senap, salt och peppar. Rör ner sillen och lägg i en fin glasburk med lock.
    3. När du sen serverar kan du dekorera med remsor av västerbottensost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben