Skaldjursrulle

En rätt som man kan ha som förrätt eller som en lättare förtäring. Serveras med grönsallad eller som förrätt.

Ingredienser

  • Fyllning
  • 2 pkt krabbfish
  • 1 dl gröna ärtor
  • 1 brk crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 3 msk chilisås
  • ½ knippe dill
  • Salt
  • Peppar
  • Degen
  • 3 dl vatten
  • 100 g margarin
  • 2 dl vetemjöl
  • 3 ägg
  • Instruktioner

    Smält smöret och häll i vattnet låt koka lite, dra från plattan och vispa i mjölet plus äggen, ett i taget. Bre ut degen på ett bakplåtspapper, grädda i ugn ca 20 min. Låt den sedan kallna, bred på fyllningen och rulla den som en rulltårta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben