Skaldjursrullar med sallad

Serverar: 10 portioner

Tid: 50 minuter

Enkelt & gott!

Ingredienser

  • 3 rektanglar mjukt tunnbröd
  • bregott
  • Fyllning
  • 1 dl crème fraiche
  • 125 g färskost
  • 1 knippe hackad dill
  • 4 cm skivad, finhackad purjolök
  • Salt
  • Peppar
  • 150 g väl avrunna, hackade kräftstjärtar
  • 400 g skivad rökt lax
  • ca 50 g spenat
  • Garnering
  • 30 skalade räkor
  • Dill
  • Sallad
  • Instruktioner

    Blanda crème fraichen med färskost och dill. Rör ner purjolök och kräftstjärtar, smaka av med kryddor. Smöra bröden och lägg dem bredvid varandra, lite omlott på ett bakplåtspapper. Bred på kräftröran, lägg på laxskivor och spenatblad. Rulla ihop med hjälp av bakplåtspapperet. Låt vila i kyl ca 30 minuter. Skiva och fördela på tallrikar. Garnera med räkor, dillkvist och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben