Skinkfrestelse

Serverar: 6 portioner

För de som inte gillar ansjovis passar denna frestelse kanon.

Ingredienser

  • 1 finhackad gul lök
  • 500 g kokt skinka, tunt strimlad
  • 10 medelstora potatisar, i strimlor
  • 2 ägg
  • 4 dl vispgrädde
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Glutenfritt ströbröd
  • 60 g smör
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Stek löken mjuk och blank i lite smör. Fördela skinkan i botten av en ugnsfast form, lägg löken över och därefter potatisen. Blanda ägg, grädde och kryddor och häll över. Strö över ströbrödet och klicka på smöret.
    3. Gratinera i ca 45 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben