Skinkmuffins

Serverar: 12 portioner

Lite roligare mellis eller gott till soppa. Laktosfria.

Ingredienser

  • 75 g mjölkfritt margarin eller 3/4 dl rapsolja
  • 5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 ägg
  • 2 dl havredryck
  • 1 msk senap
  • 1 dl klippt persilja
  • 125 g rökt skinka (2 dl tärnad skinka)
  • Instruktioner

    Tärna skinkan. Klipp persiljan. Smält margarinet och låt det svalna. Vispa samman ägg med havredryck, fett och senap. Rör samman mjöl och bakpulver. Blanda äggblandningen med mjölblandningen och tillsätt persilja och skinka. Dela upp smeten i 12 stora muffinsformar och grädda mitt i ugnen i 20 minuter. Serveras nygräddade. Kan frysas. Jag brukar då värma de i mikron.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben