Skinkmuffins med fetaost

Serverar: 9 portioner

Goda och mättande muffins. Perfekt som frukost, mellanmål eller till en god soppa.

Ingredienser

  • 3 dl vetemjöl
  • 3 dl fullkornsvetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 msk råsocker
  • 1 krm salt
  • 1 tsk oregano
  • 150 g rökt skinka
  • 150 g fetaost
  • 2 ägg
  • 3 dl mjölk
  • 1 dl flytande margarin
  • 18 minitomater
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Blanda de båda mjölsorterna, bakpulver, råsocker, salt och oregano i en skål. Rör i tärnad skinka och tärnad fetaost. Vispa ihop ägg, mjölk och flytande margarin, och bland ner i mjölblandningen.
    3. Ställ formarna i ett muffinsbleck och klicka i smeten. Tryck i minitomaterna och grädda i ca 25 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben