Laxfilé under täcke av fetaost

Serverar: 4 portioner

Så enkel fiskrätt att den nästan lagar sig själv ;-)

Ingredienser

  • 200 g grön sparris, fryst
  • 25 g smör
  • 600 g laxfilé
  • 120 g fetaost
  • 1 knippe gräslök
  • 2 dl créme fraiche
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225º. Smörj en ugnsform och lägg i sparrisen i botten så den bildar en matta åt laxen. Klicka smöret över sparrisen och lägg laxbitarna ovanpå. Mixa fetaost, gräslök och créme fraiche i matberedare och klicka ut blandningen över laxen. Ställ formen i mitten av ugnen i ca 15-20 minuter. Servera med potatis och en grönsallad.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (5)

    annamyost 30 juni 2008

    Blev direkt en ny laxfavorit här hemma =)

    mumsan 28 augusti 2008

    Suveränt enkel å så gott! Drosty-Hof Chardonnay (nr 12074) från Sydafrika för 64:- satt smällfint till!

    riinan 29 april 2009

    Laxfavorit här hemma också. Smälter i munnen :) Jag serverar den med färgglad pasta och en sallad med cashewnötter.

    Softilation 9 maj 2009

    kanongott!

    gunn1 3 januari 2010

    Väldigt gott! Och enkelt att göra.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben