Modifierade skinkmuffins

Serverar: 12 portioner

Goda och mättande mellanmålsmuffins.

Ingredienser

  • 2 dl vetemjöl
  • 2 dl havregryn
  • 1 dl havre- eller vetekli
  • 3 tsk bakpulver
  • 3 msk torkad basilika
  • 100 g margarin
  • 2 dl riven ost
  • 150 g bacon
  • 2 1/2 dl filmjölk
  • Instruktioner

    Finstrimla och stek bacon. Låt rinna av på hushållspapper. Blanda alla torrvaror. Tärna mjukt margarin och rör i tillsammans med riven ost. Blanda till sist i bacon och fil. Fördela i 12 st stora muffinsformar eller i teflonform. Grädda mitt i ugnen på 225°C ca 12 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben