Skinkstroganoff med chilipeppar och jordnötter

Serverar: 4 portioner

Lite av smalmat

Ingredienser

  • 400 g skinkschnitzel
  • 1 msk rapsolja
  • 2 vitlöksklyftor
  • Salt
  • Peppar
  • 1 nypa chilipeppar
  • 1 msk vetemjöl
  • 2½ dl matlagningsgrädde
  • 1 tsk fruktsocker
  • 1 tsk soya
  • 10 cm purjolök
  • Jordnötter att strö över
  • 3 dl basmatiris
  • 4 port blandad sallad
  • Instruktioner

    1. Strimla köttet. Stek köttet i rapsoljan och tillsätt sedan vitlök, purjolök och kruddor. strö över mjöl och häll sedan i matlagningsgrädden. 2. Tillsätt fruktsocker och soya och låt puttra cirka 10 minuter. Späd med vatten om det behövs. Servera med basmatris, sallad och strö över jordnötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben