När jag var i USA för många år sedan var detta en favorit när det gällde skolmaten.
Enkelt och gott men "sloppy".
På senare tid har jag gjort den i form som på bilden och serverat som förrätt.
Ingredienser
400 g köttfärs
1 gul lök
1 finhackad paprika
1 msk farinsocker
1/2 dl vatten
1 dl ketchup
1 msk tomatpuré
1 tsk worcestershirsås
Salt
Svartpeppar
Hamburgerbröd
Instruktioner
Stek färsen tillsätt sedan finhackad lök.
Tärna paprikan och rör ner tillsammans med farinsocker, vatten, ketchup, tomatpuré och worcestershirsås.
Låt koka på lägre värme i 10 - 15 minuter. Smaka av med salt och svartpeppar.
Dela hamburgerbrödet och bred smör på snittytorna.
Stek brödet så det blir gyllenbrunt.
Fyll brödet med färsen och servera.