Hittade denna utsökta potatissallad i Mersmak nr 4 och den är fullkomligt underbar, vilken smaksensation. Ni kan inte missa den. Vi hade grillad entrecote till, jättegott.
Ingredienser
500 g körsbärstomater, delade
1 msk olivolja
Flingsalt
Citronette
2 msk olivolja
1 citron, rivet skal och pressad saft
½ msk honung
1 tsk salt
1 krm peppar
1 kg potatis, kokt, avsvalnad
100-150 g parmesanost, hyvlad
1 dl gräslök
Sparat! Gillar du den här så tycker du garanterat om min Italienska potatissallad med citron och basilika!
Japp nu har jag sparat den, men tomaterna i min är bara så himla gooooooda och sätter piff. Men jag ska absolut prova den här. M V H Kerstin
halloj! Det här lät ju jätte gott! Nu är ju jag inte någon superkock så jag har lite funderingar....hur varm ugn har man när man bakar tomater 1 timme och 10 minuter. Citrontte: ska det kokas i hop och dra eller , det är ju det vanliga i fall det ska kallas te...? Tacksam för snabbt svar,låter jättegott, midsommardagen/eva