Smaksatta popcorn

Småplock till fördrinken.

Ingredienser

  • Drygt ½ dl matolja
  • Drygt ½ dl popcornkorn
  • 3 msk smör
  • Drygt 1½ dl finhackade kalamataoliver
  • 1 finhackad piri-piri
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 msk hackad färsk oregano
  • 1 tsk rivet citronskal
  • Instruktioner

    1. Hetta upp oljan i en stor gryta, häll i popcornen och lägg på lock. Poppa på medelvärme och skaka grytan då och då tills poppandet slutar. Lägg popcornen i en stor skål och släng bort de korn som inte poppat.
    2. Smält smöret i en stekpanna och lägg i resten av ingredienserna. Blanda och rör sedan ner allt i popcornen och servera varma.

    Liknande recept

    4
    1 h 30 min
    4-6
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben