Smarrig fiskgratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Jättegod fisk som barnen slukade i rasande fart ;)

Ingredienser

  • 400 g hokifilé
  • 2 krm salt
  • 2 krm citronpeppar
  • 4 msk barilla pecorino
  • 2 dl minigrädde
  • 2 dl minifraiche
  • ½ dl dill
  • ½ dl ketchup med pepparsmak
  • 1 ½ dl räkor
  • ½ dl riven ost
  • Instruktioner

    Lägg den tinade fisken i en ugnsform, salta och peppra efter smak, bred ut pecorino-röran på. Blanda minigrädden och minifraichen med dill och pepparketcupen.Om man vill kan man ju ta vanlig grädde och creme fraiche...Häll såsen över fisken, toppa med valfri mängd ost. Gratinera i ugnen på ca 200 grader, ca 30 min. När det återstår 10 min lägg på räkorna! Servera med t.ex pressad potatis

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    5-7
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben