Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
Jättegott, tummen upp för gratänger.
Skär kycklingfileerna i tärningar och bryn de i smör. Klipp baconet i bitar och stek för sig. Strimla purjolöken och låt den fräsa med baconet. Lägg kyckling, bacon och purjolök i en smord ugnsform. Vispa ihop ost,grädde,senap och fond. Gratinera i 200 grader i ca 25-30 minuter. Servera med potatis, ris eller pasta.
Mycket god
Jättegod !!!!!!
Jättegod gratäng! Mycket god till pasta och den är verkligen snabblagad! Rekommenderas till alla åldrar! Den kommer jag att göra flera gånger.
Mums så god!!! Har redan lagat den flera gånger och även fått dela med mig av receptet till vänner som ätit den. Gillas av både vuxna och barn! Tack för ett kanonrecept!
Mycker gott. Hela familjen gillade denna maträtt. Vi kommer absolut att laga denna rätt fler gånger.
Suveränt gott vännen :-) Så in i nordens gott i gott / kram
Riktigt gott!