Snabb och enkel bön- och champinjonröra

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Någonting jag hittade på när jag rensade kylskåpet efter helgen, använde inga precisa mått, man kan gå lite efter vad man gillar bäst. Kan ätas som tillbehör till kött, fisk, sallad, paj... eller vad man vill.

Ingredienser

  • 0.25 röd lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • Olivolja
  • 150-200 g färska champinjoner
  • 200 g cannellinibönor på burk
  • 1 rejäl kvist färsk persilja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Hacka rödlöken och vitlöken och fräs i en rejäl skvätt olivolja.
    2. Skär champinjonerna i bitar eller skivor och fräs med löken tills de fått fin färg.
    3. Skölj bönorna och låt dem rinna av, lägg sedan ner dem i stekpannan med svampen och löken.
    4. Skär eller klipp persiljan i småbitar och blanda ner.
    5. Låt steka ihop en minut eller två, salta och peppra.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben