Snabba citronfisken

Serverar: 4 portioner

Koka fisken direkt i såsen - enkelt och bekvämt!

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé
  • 2 1/2 dl Kelda sås Lovely Lemon
  • Rivet skal och saft av 1/2 citron
  • 2 tsk strösocker
  • 1 dl hackad dill
  • Instruktioner

    1. Häll såsen i en traktörpanna. Rör i citronsaft, socker och dill. Låt såsen koka upp.
    2. Skär fisken i portionsbitar och lägg ner i såsen. Låt fisken sjuda under lock på svag värme ca 5 min.
    3. Strö över citronskal och garnera med lite fräsch dill. Servera med kokt potatis, bröd och grönsaker.

    Liknande recept

    4.3
    15 min
    6-8
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben