Snabba fiskgrytan

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabbt och gott!

Ingredienser

  • 400 g fiskfilé av hoki, torsk eller annan god matfisk
  • 1 påse (400 g) frysta grillade grönsaker (t ex bladspenat och grön vitlök)
  • 6-7 dl fiskbuljong
  • 2 dl crème fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • 1/2 dl hackad dill
  • 1 paprika (tärnad)
  • Saft av 1/2 citron
  • Ljus redning
  • Smör till stekning
  • Instruktioner

    1. Tina och skär fisken i bitar. Fräs grönsakerna i smör ett par minuter. Tillsätt buljong och crème fraiche och låt koka ihop ett par minuter.
    2. Salta fiskbitarna och lägg dem i grytan med paprika och dill. Sjud samman under lock 3-4 minuter. Smaksätt med citronsaft, salt och peppar. Red av under omrörning.
    3. Servera med kokt pressad potatis och sallad

    Liknande recept

    4.3
    15 min
    6-8
    1

    Kommentarer (1)

    Babbe 27 mars 2009

    Den här fiskgrytan var god och lättlagad. Det var inte sista gången som jag lagade till den, tack för den, kram Babbe

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben