Snabba jordnötskakor

Serverar: 20 portioner

Jättegoda

Ingredienser

  • 100 g rumsvarmt smör eller margarin
  • 1 dl strösocker
  • 1 dl hackade salta jordnötter
  • Drygt 2 dl vetemjöl
  • ½ tsk bakpulver
  • 75 g blockchoklad
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Vispa smör och socker poröst. Blanda i jordnötter och vetemjöl blandat med bakpulver.
    3. Rulla bollar och platta till dem lite. Grädda kakorna på bakpapper mitt i ugnen 13-14 minuter.
    4. Kåt kakorna kallna. Smält chokladen över vattenbad. Ringla den över kakorna.

    Liknande recept

    4.3
    15 min
    6-8
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben