En köttsoppa behöver inte stå på spisen i tre timmar för att bli smakrik och bra. Det går utmärkt att koka en mustig köttsoppa på betydligt kortare tid. Eller vad sägs om 20 minuter blankt?
Ingredienser
250 g strimlad lövbiff
2 stora morötter
1 bit rotselleri efter hunger
1 bit kålrot efter hunger
6 potatisar
2 gula lökar
2 hackade vitlöksklyftor
1½ liter buljong, höns eller kalv
2-3 msk kalvfond
Smör
Salt
Peppar
Riven ost
Crème fraiche
Kryddgrönt
Riktig köttsoppa SKA koka 2-3 timmar...och vi har väl ingen brådska?
Meeen OMM man nu vill prova denna snabba köttsoppa så är den vääääälkidigt god! Jag har tillagat den idag (även om jag är pensionär) och vi ska äta av den ikväll. Det är en riktigt god smak på den, fyllig och mättande känns det som!