Snabba krabb- och persiljepasta

Serverar: 4 portioner

Ulrika Jisland lagade denna lättlagade rätt i middagstipset.

Ingredienser

  • 50 g smör
  • 1.5 st vitlöksklyftor
  • 1 st chilifrukt
  • 1 dl finhackad bladpersilja
  • 2 msk färskpressad citronsaft
  • 120 g krabbkött
  • 4 portioner spaghetti
  • parmesanost
  • salt
  • citron till servering
  • Instruktioner

    1. 1. Smält smöret i en kastrull. Finhacka vitlök och urkärnad chilifrukt och fräs dem i smöret utan att det tar färg.
    2. 2. Strö i persiljan, tillsätt citronsaften och rör till sist ner krabbköttet. Smaka av med salt.
    3. 3. Koka spaghettin, lägg upp den på ett stort fat och blanda i krabbröran. Avsluta med hyvlad eller riven parmesanost. Servera med en klyfta citron.

    Liknande recept

    4.3
    15 min
    6-8
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben