Snabba laxburgare

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 20 minuter

Enkla och snabba laxburgare som är goda till både potatismos eller med bröd.

Ingredienser

  • Burgarna
  • 500 g benfri laxfilé
  • 1 msk (ca) vispgrädde (går lika bra med matlagningsgrädde)
  • Saften av en ½ citron
  • Gräslök
  • Salt
  • Peppar
  • Paneringen
  • Skorpmjöl
  • Vitlökspeppar
  • Citronpeppar
  • Margarin till stekning
  • Instruktioner

    1. Dela laxen i bitar och lägg i en matberedare. Pressa över citronsaften. Salta och peppra. Kör så att det blir ganska små bitar, tillsätt grädden och gräslöken och kör så att smeten håller ihop.
    2. Forma burgare av smeten och vänd i paneringen. Stek i margarin.
    3. Servera som hamburgare med tillbehör eller tillsammans med potatismos, ärtor och en kall sås.

    Liknande recept

    4.3
    15 min
    6-8
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben