Snabba lövbiffsgrytan

Snabbt och gott!

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 600 g lövbiff
  • 1-2 msk smör eller margarin
  • 2 dl lätt crème fraiche paprika & chili
  • 1 dl vatten
  • 2 tsk kalvfond
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skala och strimla löken. Kärna ur och strimla paprikan. Strimla lövbiffen. Bryn köttet i en gryta med smör.
    2. Tillsätt lök, paprika, crème fraiche, vatten och fond och låt grytan småkoka i 7–8 minuter. Smaka av med salt och peppar.
    3. Servera lövbiffsgrytan med ris, sallad.

    Liknande recept

    4.3
    15 min
    6-8
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben