Snabba saffransbullar

Serverar: 20 portioner

Tid: 1 timme

Jättegoda

Ingredienser

  • 3 dl vetemjöl
  • 2 1/2 tsk bakpulver
  • 1/2 g saffran
  • 1/2 tsk kardemumma
  • 1 dl vit baksirap
  • 1 dl flytande margarin
  • 1 ägg
  • 1 1/2 dl mjölk
  • Pärlsocker
  • Hackad mandel
  • Instruktioner

    Blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt därefter ägg, mjölk och margarin och blanda väl. Klicka upp smeten i pappersformar. Strö på pärlsocker och hackad mandel. Grädda mitt i ugnen i 225 grader. Ca 10 min.

    Liknande recept

    4.3
    15 min
    6-8
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben