Snabba sommarlaxen

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Detta supergoda recept klippte jag ut från en gräddförpackning för ganska många år sedan.

Ingredienser

  • 4 bitar skinn- o benfri laxfilé ca 500 gram
  • 1 tsk salt
  • 1 dl hackad dill
  • Skal och saft av en ½ citron
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 dl gratängost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader Lägg fisken i en ugnsfast form Strö över salt, dill och citronskal Droppa över citronsaften Häll på grädden Strö över osten
    2. Tillaga i mitten av ugnen i ca 20 minuter Servera med nykokt potatis ( gärna färskpotatis) och en sallad

    Liknande recept

    4.3
    15 min
    6-8
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben