Blanda ihop jordnötssmör, sirap, socker och kokos i en kastrull och värm sakta till en lös smet. Blanda sen i vaniljsocker och Rice Krispies.
Bred ut smeten i en långpanna klädd i bakplåtspapper och låt den svalna.
Smält 200 g blockchoklad och bred över kakan.
Skär i rutor när chokladen har stelnat .
Hela familjens ( och några tills) favoritkaka. Så lätt att göra, man behöver ju ingen ugn. En kaka som jag bakar ofta.
isakssonvistrom27 april 2008
Har gjort denna kaka i många år men brukar göra dem i småbrödsformar, det blir perfekt. Kanongott!!!!
camillaf1428 maj 2008
Hej på dig!
En kanonbra kaka som inte behöver gräddas. Jag har även bakat den med Nutella istället för jordnötssmör. Jag lovar, det blir kanongott!
Hälsningar
Camilla
segerwitch29 augusti 2009
Jätte goda! En riktig femetta.
TACK!
carola_bengtsson22 december 2009
En favorit, brukar själv ha K-special iställer för Rice Krispies, men detta är värt att prova! Toppengodis till Jul.
Hela familjens ( och några tills) favoritkaka. Så lätt att göra, man behöver ju ingen ugn. En kaka som jag bakar ofta.
Har gjort denna kaka i många år men brukar göra dem i småbrödsformar, det blir perfekt. Kanongott!!!!
Hej på dig! En kanonbra kaka som inte behöver gräddas. Jag har även bakat den med Nutella istället för jordnötssmör. Jag lovar, det blir kanongott! Hälsningar Camilla
Jätte goda! En riktig femetta. TACK!
En favorit, brukar själv ha K-special iställer för Rice Krispies, men detta är värt att prova! Toppengodis till Jul.