Sniglar i vitlök

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 24 st sniglar
  • 24 st snigelskal
  • 175 gr smör
  • 1 msk hackad persilja
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk citron saft
  • 2 msk pernod
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Rör ihop smör, persilja, vitlök, citron, pernod. Smaka av med salt och peppar. Fyll snigelskalen med snigel och fyll upp med smörblandningen och ställ de fyllda skalen i grovt salt på ett ugnssäkert fat,eller en speciell snigeltallrik. Gratinera i 200 grader tills smöret smält och sniglarna är genomvarma.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    citron3 16 maj 2013

    är det såna sniglar man hittar ute i trädgården?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben