Sommarkyckling med vitlök

Serverar: 4-5 portioner

Jättegod ! Räcker till många.

Ingredienser

  • 1 stor purjolök
  • 1 gul paprika
  • 1 röd paprika
  • 2 dl creme fraiche
  • 2½ dl matlagningsgrädde
  • ca 1 dl marinerade vitlöksklyftor
  • 1 grillad / stekt kyckling
  • Instruktioner

    1. Strimla purjolöken och hacka paprikorna. Fräs några minuter i olja. Häll i creme fraichen och låt allt småkoka på svag värme en liten stund.
    2. Rensa kycklingen och dela den i mindre bitar. Lägg ner i grytan och låt puttra 4-5 min.
    3. Rör ner de marinerade vitlöksklyftorna, hela eller i bitar.
    4. Servera med ris, sallad och bröd

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben