Sommarsill
Serverar:
6 portioner
En krämig god sill
Ingredienser
7 matjessillfiléer
1 stor rödlök
1 dl finhackad gräslök
1½ dl finklippt dill
Svartpeppar
3 dl gräddfil
Instruktioner
Skölj filéerna och låt dem rinna av. Skär dem i 2 cm snedställda bitar. Skala och finhacka löken. Varva allt i en burk.
Börja med lök, sill och kryddor, sedan dill och gräslök. Ringla över gräddfil. Upprepa. Det översta lagret skall alltid vara gräddfil.
Sätt på lock. Låt vila kallt ca 3 dygn i kylskåp.
Liknande recept
Sommarsill med citron
4
Sommarsill med hovmästarpotatis
5
4
1
Gretas sommarsill
10 min
4
Sommarsill
20 min
2-3
Dill snaps
3 min
5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!