Spagettilåda med krämig bacon och tonfisksås

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Mycket god och lättlagad.

Ingredienser

  • 250 g spagetti
  • Stuvning
  • 100 g bacon
  • 200 g tonfisk på burk
  • 1 gul lök
  • ½ dl klippt persilja
  • 3 msk vetemjöl
  • 3½ dl mjölk
  • 1 ägg
  • 2 skivade tomater
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Koka spagettin knappt mjuk. Dela bacon och tonfik i mindre bitar.
    2. Stek bacon lök tillsättt tonfisk. Strö över mjölet späd med mjölken sjud 5 minuter. Salta och peppra rör i persilja och ägg.
    3. Häll spagettin i en ugnsfast form häll över stuvningen. Lägg tomat och ost
    4. In i ugnen 250 grader 15 minuter.
    5. Servera med broccoli.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben